Είστε εδώ:Εκδηλώσεις | Φωτογραφικό υλικό | Oscar de la Renta Bridal Show

Oscar de la Renta Bridal Show

Print Favorite Email Facebook Twitter Share

Παρουσίαση της Νυφικής Συλλογής του Oscar de la Renta για την Ανοιξη 2011 στο City Bridal - Event management & επιμέλεια διακόσμησης από την Elite Events Athens.

Το City Bridal καλωσόρισε την Ανοιξιάτικη Νυφική Συλλογή του Oscar de la Renta για το 2011, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010, σε μία μαγική βραδιά κάτω από το φως της Ακρόπολης.
Η Director of Sales -Global Bridal του Οίκου, Shanna Chaityn παρουσίασε τα νυφικά της Συλλογής δίνοντας την ευκαιρία στους λαμπερούς καλεσμένους να γνωρίσουν από κοντά τις διάσημες δημιουργίες και στις υποψήφιες νύφες να επιλέξουν το νυφικό των ονείρων τους.Η συγκεκριμένη Συλλογή όπως είπε χαρακτηριστικά η κα. Chaityn αποπνέει κομψότητα, θυληκότητα και στυλ. «Ένα νυφικό θα ζεί για πάντα μέσα από τις φωτογραφίες και είναι ίσως το πιο σημαντικό φόρεμα που θα φορέσει μια γυναίκα» υποστηρίζει ο διάσημος σχεδιαστής Oscar de la Renta.

Η παρουσίαση της Συλλογής συνοδεύτηκε από τις ξεχωριστές διακοσμητικές δημιουργίες της Elite Events Athens που ήταν εμπνευσμένες από τον γάμο της Grace Kelly, σπάνιες νυφικές ανθοδέσμες & μπομπονιέρες με αγγλική φινέτσα.