Είστε εδώ:Γάμος | Βίντεο | The Great Gatsby Soiree

The Great Gatsby Soiree

Print Favorite Email Facebook Twitter Share

The Great Gatsby Soiree - Video

A little party never hurt nobody, γι' αυτό και η Elite Events Athens διοργάνωσε τον Οκτώβριο ένα "Great G. Soiree" στο "Le Grand Balcon" του St. George Lycabettus Hotel- εμπνευσμένο από τα επικά πάρτυ του "the Great Gatsby" , ήρωα του μυθιστορήματος του F. Scott Fitzgerald.

Εμπνευσμένες και βασισμένες στο " the Great Gatsby", οι προσκλήσεις του the "Great G. Soiree" προδιέθεταν τους καλεσμένους για το πάρτυ που θα ακολουθήσει. Η πρόσκληση ήταν αποκλειστικά σχεδιασμένη και υλοποιημένη από την Elite Events Athens, με ανάγλυφο pattern και vintage cars εποχής στις αποχρώσεις του χρυσού, του μαύρου και του ιβουάρ & χειρόγραφες προσφωνήσεις με πέννα εποχής από καλλιγράφο.

Ορχιδέες phalaenopsis, ορχιδέες dendrobium & cymbidium και λευκά limonium στόλιζαν τα τραπέζια, τοποθετημένα σε martini glass vases από τον εξοπλισμό της Elite Events Athens , ενώ το art de la table αποτελούνταν από tiffany καρέκλες, ιβουάρ ανάγλυφα 3d roses chiffon τραπεζομάντηλα, σατέν ιβουάρ napkins, γυάλινα plate coasters με χρυσά τελειώματα, personalized place cards, goodie bags on concept και table numbers που ακολουθούσαν το ύφος της πρόσκλησης.

Wish cards, wish ribbons και table sayings εμπνευσμένα από τα quotes του βιβλίου " the Great Gatsby" δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το "the Great G. Soiree" από την Elite Events Athens, ακολουθώντας την πρόσκληση, τη διακόσμηση και το wish candy table σε ύφος και χρώματα.

'Οπως κάθε φορά κανείς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα γλυκά έργα τέχνης που δημιουργήσαμε στήνοντας ένα ακόμη wish candy table on concept που έμεινε αξέχαστο! ... cupcakes με χρυσά vintage cars εποχής και μαύρα bowties,men watches biscuits, 3D cupcakes με λευκές ανάγλυφες ανεμώνες και χρυσές λεπτομέρειες, men suits biscuits, cupcakes με φιγούρες εποχής, χρυσά cakepops με bowties, champagne glass biscuits, 3D cupcakes με το pattern της πρόσκλησης, feather biscuits, martini glass lemon pies me blackberries και lemon custard, vintage cars biscuits και "G" monogram biscuits , όπως και ένα vintage car εποχής 3D cake-κομψοτέχνημα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στις αποχρώσεις του χρυσού, του μαύρου και του ιβουάρ, όλα αποκλειστικές δημιουργίες της Elite Events Athens !

Η μουσική της βραδυάς παρέπεμπε στα πάρτυ της δεκαετίας των '20, πλαισιώνοντας την ήδη μαγική ατμόσφαιρα με νότες jazz και σαξόφωνου, θυμίζοντας τα μυθικά πάρτυ εποχής του " Great Gatsby", όπως και το COCKTAILS BAR που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από την Elite Events Athens με personalized named cocktails list που παρέπεμπε επίσης στα party sceneries της εποχής.
Ευχάριστη νότα στη βραδιά αποτέλεσε το photobooth που στήθηκε από την Elite Events Athens, όπου οι καλεσμένοι μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν με τα personalized "Great Gatsby" props που είχανε δημιουργηθεί αποκλειστικά για το " The Great G. Soiree" .

Οι μικροί φίλοι του "Great G." διασκέδασαν με την animator που τους ψυχαγώγησε on concept στο kids corner και έλαβαν personalized bow ties & στέκες με φιόγκους, τυλιγμένα σε χρυσές "καραμέλες" στις αποχρώσεις της
διακόσμησης από την Elite Events Athens.

Όπως και στα πάρτυ του "Great Gatsby" που άφηναν εποχή, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη βραδυά και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, παίρνοντας μαζί τους DIOR goodie bags ειδικά επιλεγμένες για εκείνους..!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ "GREAT G. SOIREE" ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ !!

Videography by: http://www.phosart.gr/