Η ομάδα

Print Favorite Email Facebook Twitter Share

Τώρα πια, η ζωή σας έχει «θέμα»!
Η Elite Events Athens ξεκίνησε από το Λονδίνο και σε συνεργασία με την Elite Events London κάθε εκδήλωση αντιμετωπίζεται σαν ένα μοναδικό δημιούργημα!

Με εξειδίκευση στα θεματικά events, η ομάδα της Elite Events Athens διαθέτει το μαγικό άγγιγμα και μπορεί να μετατρέψει το χώρο σας σε ό,τι προστάζει η φαντασία σας.
Η εκδήλωσή σας αποκτά ταυτότητα, ενώ το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται τέλεια στην προσωπικότητά σας.

Κάθε event σκηνοθετείται σαν μια κινηματογραφική παραγωγή.
Για κάθε εκδήλωση η εταιρεία αναλαμβάνει την επιλογή, διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου, catering, happenings, μπομπονιέρες και προσκλητήρια (μοναδικές δημιουργίες της Elite Events για πελάτες με ιδιαίτερο γούστο και αισθητική), επιλογή νυφικού (αποκλειστικές συνεργασίες με οίκους νυφικών), δώρα για τους καλεσμένους, μουσική επιμέλεια, φωτισμό, ήχο καθώς και υπηρεσίες όπως φωτογράφηση, μαγνητοσκόπηση, υποδοχή, ταξιθεσία, πάρκινγκ και ειδικές μεταφορές.

Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στα Destination Weddings με αποκλειστικές συνεργασίες σε Σαντορινη, Λονδίνο, Φλωρεντία και Τοσκάνη, διοργανώνοντας για εσάς ένα ξεχωριστό γαμήλιο ταξίδι, ένα πρωτότυπο event πάνω σε yacht, ταξίδι-έκπληξη για μια πρόταση γάμου όπου όλα τα happenings και οι δραστηριότητες θα έχουν κοινό παρονομαστή την πρωτοτυπία και τη μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Αφεθείτε στα... μαγικά χέρια τους και απολαύστε μία εκδήλωση πέρα από τα συνηθισμένα!

Kampouri Kythnos Wedding Kampouri Kythnos Wedding
Ο γάμος της Δέσποινας Καμπούρη στη Κύθνο, στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, Λουτρά Κύθνου και στον χώρο Άρια γεύσεις - Arias Geuseis…